Marketing

online marketing en promotie

Wat heeft u aan een mooie website wanneer deze niet gevonden wordt? Uw klanten zijn op zoek naar u. Het is dus belangrijk dat u goed te vinden bent. De tijden van een telefoongids zijn al lang voorbij. Tegenwoordig zoekt vrijwel iedereen bedrijven op via het internet, met behulp van de grote searchengines waarvan Google momenteel veruit het meest gebruikt wordt.

Alle websites die wij maken worden standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Echter, soms is de concurrentie op internet dermate groot, dat additionele marketing en promotie noodzakelijk is om goed gevonden te worden.

Wij zorgen dat potentiƫle klanten u online kunnen vinden! Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring met het promoten van websites, Search Engine Optimization (organische zoekresultaten) en Adwords. Ook voor Social Media promotie kunt u bij ons terecht, wij beheren met succes reeds over de 40 Social Media accounts.

Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij aantoonbare resultaten, in een aantal markten met bijzonder veel concurrentie, aan u kunnen laten zien. Neem contact met ons op en wij kunnen geheel vrijblijvend een promotieplan maken, passend bij uw wensen en budget.